Voor particulieren en bedrijven

D9915 01 Foto Jacques Kok ebbers wonen

 

Na 38 jaar heb ik, Jac Ebbers, het stokje overgedragen aan mijn zoon Roy. Toch verdwijn ik niet uit beeld. Daarvoor vind ik mijn werk veel te leuk.

 

38 jaar geleden (1978) ben ik, samen met mijn vrouw Thea, gestart met Ebbers Wonen. In die lange tijd hebben veel klanten  de weg naar ons gevonden. En wij vonden de weg naar onze klanten, waar we al die jaren woningstoffering in de breedste zin hebben geleverd, gelegd en gemonteerd. Mede door de inzet van Bart Geurtsen, die er al 30 jaar voor zorgt dat met uw keuze voor tapijt, gordijnen enz uw huis tot uw thuis wordt.

 

Dat Roy bij ons kwam werken en zich in de loop van de jaren sterk maakte voor de ontwikkeling binnen ons bedrijf, was voor Thea en mij de aanleiding om na te denken over de toekomst van Ebbers Wonen. In goed overleg met Roy hebben wij de algehele leiding in juli 2016 aan hem overgedragen. Dat wil niet zeggen dat u ons niet meer in de winkel tegenkomt. Ook Bart blijft. Met deze overdracht blijft Ebbers Wonen binnen de familie en kunnen we u blijven helpen met het vinden van de juiste combinatie woningstoffering zodat u van uw huis uw thuis kunt maken.

 

We kijken uit naar de samenwerking met Roy en Bart. Tot ziens in onze showroom.